Eigen (bedrijfs)locatie

Uiteraard is het mogelijk om onze activiteiten op uw eigen (Bedrijfs)locatie uit te rollen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
We kunnen een concept van A tot Z uitrollen, een complete Foodtruck festival of alleen een inhoudelijke workshop. Wilt u een programma op maat? Vraag het ons!

Van der Valk Hotel Bijhorst - Wassenaar

Met een klein team of een groot team vergaderen? Bij Van der Valk Hotel Bijhorst in Wassenaar is er gemakkelijk op of juist af te schalen.

Met diverse vergaderruimtes en zalen, vergader je hier altijd in stijl. Alles is tot in de puntjes verzorgd dankzij de speciale vergaderarrangementen. Dit betekent dat je zelf alleen nog maar hoeft te komen opdagen en aan te schuiven.

Oude Kerk - Scheveningen

Op 200 meter van het strand, in het oude centrum van Scheveningen, staat een prachtig monument: de Oude Kerk. Een sfeervolle en unieke evenementenlocatie!

De Oude Kerk Scheveningen is perfect voor een zakelijk evenement. De ruime locatie is geschikt voor diverse doeleinden. Van bedrijfspresentaties tot zakelijke diners of een congres. Combinaties zijn hierin uiteraard ook te maken. De eventmanagers op deze locatie zijn gespecialiseerd in het vertalen van bedrijfsdoelen naar een origineel en boeiend programma.

Bij mooi weer is ook de tuin te gebruiken om nog verder uit te breiden. Met tevens het strand letterlijk om de hoek is het mogelijk een activiteit aan het zakelijke evenement te koppelen. De mogelijkheden bij de Oude Kerk zijn eindeloos, neem contact op voor meer informatie.

Xiringuito - Scheveningen

Op het strand vergaderen? Dit kan bij Xiringuito op Scheveningen! Deze strandtent beschikt over een aparte zaal met vrij uitzicht over zee. Een intieme en sfeervolle locatie!

Rustig vergaderen, brainstormen of een workshop volgen met je collega’s terwijl je wel in de relaxte sfeer van een strandtent zit. De zaal bij Xiringuito is van alle gemakken voorzien voor allerlei zakelijke aangelegenheden. Ga voor een volledige dag, of boek een dagdeel en combineer deze met een sportieve teambuilding activiteit.

Farmhouse Studios - Wassenaar

Vergaderen in de allure van een landgoed, maar ook middenin de Haagse randstad? Farmhouse Studios in Wassenaar biedt dit! Deze locatie heeft maar liefst twee aparte ruimtes voor een vergadering of ander zakelijk evenement en natuurlijk een enorm grote buitenruimte.

Farmhouse Studios is een idyllisch rustpunt in de hectiek van alledag. Even weg uit de dagelijkse drukte en de normale werkomgeving, zonder ver te moeten reizen. Het landgoed heb je exclusief tot je beschikking en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Geef van te voren aan wat je allemaal nodig hebt, en het staat voor je klaar.

Dankzij de nodige buitenruimte is er ook alle tijd en ruimte om samen met je collega’s te genieten van de natuur rondom het landhuis. Hier ligt ruim 20 hectare aan Hollandse wildernis omheen. Neem contact op voor alle mogelijkheden en geef je wensen door.

Oscars - Scheveningen

Een unieke plek in de duinen van Scheveningen. Bij Oscars kun je terecht voor vergaderingen en andere zakelijke events, maar deze strandtent biedt zoveel meer dan dat alleen.

Oscars is ook niet echt een strandtent te noemen, je waant je hier in het buitenland, terwijl je dus toch echt nog op Scheveningen zit. Een hele toffe atmosfeer om je vergadering of brainstormsessie te plannen. Zeker weten dat je hier flink wordt geïnspireerd door de omgeving.

Oscars ligt aan de noordkant van de pier, op een vaak rustiger stuk strand. De strandtent zelf staat op de duinen, ‘s avonds biedt dit dan ook een spectaculair uitzicht wanneer de zon in de zee zakt.

De Lourdes kerk

De Lourdeskerk beschikt over diverse sfeervolle ruimtes. Elk met een eigen uitstraling en karakter, waardoor er altijd een passende mogelijkheid is voor iedere gelegenheid.