Event Scheveningen

Een Event in Scheveningen organiseren?

Lighthouse Events is een levendig organisatiebureau voor bedrijfsevenementen in Scheveningen Den Haag òf bij u op locatie. Allerlei corporate events kunnen bij ons worden geboekt. Wij bieden verschillende formats voor evenementen. Onze bedrijfsevenementen kunnen sportief zijn en orgineel, maar altijd ontzettend leuk. Er is voor iedere wat wils.

Event op uw eigen locatie boeken?

Een bedrijfsevenement kan, behalve in Scheveningen, desgewenst op uw eigen locatie worden georganiseerd. Een dag met uw bedrijfsteam kan worden uitgebreid met verschillende workshops en teambuilding spellen. Lighthouse Events zorgt ervoor dat al uw team getrakteerd wordt op een leuke dag. Wat dacht u van een foodtruckfestival?

Event in Scheveningen of op locatie?

Lighthouse Events heeft ruim 10 jaar professionele ervaring met het organiseren van evenementen aan het strand van Scheveningen. Ook op locatie verzorgen wij uw bedrijfsevenement tot in de fijnste details. Na corona hebben medewerkers elkaar al lang niet meer live gezien. We zijn videobellen beu, en eigenlijk het vanuit huis werken ook. Iedereen snakt weer naar het normaal, privé maar zeker ook op de werkvloer. Een bedrijfsevenement met uw team? Een geweldig georganiseerd samenkomen voor je bedrijf!


Vraag meer info aan »
Event Scheveningen