Voedingsadvies in de Voedingsjungle

Met bijna elke dag wel iets te vieren, op elke hoek van de straat een lekkere verleiding, en de ene ‘gezonde’ voedingshype na de andere, is ‘gewoon’ gezond eten soms best een uitdaging! In deze training geven we je inzicht in wat gezond voor je is én hoe jij dat kunt doen.

Wij bieden helderheid in de wirwar aan voedingsadvies en geven je handelingsperspectief

Wat zijn gezonde keuzes voor jou en hoe lukt het je om die vaker te kiezen? Bij alles wat we doen, volgen we de Richtlijnen goede voeding en de wetenschappelijke consensus, maar houden tegelijkertijd oog voor de praktische haalbaarheid. Want als het niet bij je past, dan heb je er niets aan. Wij kennen de ins- en outs van de Schijf van Vijf en dus ook de dilemma’s als je wil eten volgens de Schijf van Vijf. Samen gaan we op zoek naar tips en tricks, handige handvatten om morgen gezonder de dag door te komen, thuis, op het werk en onderweg.

Voedingsadvies van voedingsjungle is gericht op voeding van kinderen (0-18 jaar).

Michelle van Roost (voedingsmiddelentechnoloog) en Manon van Eijsden (voedingskundige en epidemioloog) kennen de uitdagingen om gezonder te gaan eten. Kenmerkend aan de trainingen van Voedingsjungle zijn de concrete tips en inzichten die je als deelnemer direct kunt toepassen.

Voedingsdeskundige Michelle van Roost & Manon van Eijsden


Vraag meer info aan »
Voedingsadvies

Voedingsadvies in de Voedingsjungle

Voedingsadviezen