Training werkdruk verlagen

Mindfulness training op de werkvloer

Hoe kan verbinding, creativiteit toenemen en verzuim op de werkvloer afnemen? Het ervaren van hoge werkdruk, prestatiedrang of problematieken thuis kan disbalans en stress opleveren. Investeren in de gezondheid en welzijn van het personeel is geen overbodige luxe. Mindfulness@theworkplace heeft een laagdrempelig, zakelijk en luchtig karakter. Daarnaast uit diverse onderzoeken effectief gebleken voor op de werkvloer.

Tijdens deze training in bewustwording stap je uit de automatische piloot. Ga je je aandacht focussen op bijv. zintuigen, gedachten, gevoelens of lichaam, waardoor je in het hier en nu komt. Je maakt connectie met je lichaam i.p.v. het hoofd. Je leert je anders verhouden tot je gedachten. Gaat er niet van weg maar zal met een vriendelijke houding naar het moeilijke toe bewegen. Je leert als het ware surfen op de golven van het leven.

Werkdruk training in het bedrijfsleven

De training wordt gegeven door Marie-Claire Helms. Zij is werkzaam geweest in het bedrijfsleven en heeft 10 jaar geleden de stap gemaakt naar docent en trainer. Zij geeft diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze is gecertificeerd mindfulness trainer (cat 1) en geregistreerd bij de VMBN.

Werkdruk verlagen training (Mindfulness training) deskundige Marie-Claire Helms


Vraag meer info aan »
Training werkdruk verlagen

Werkverzuim werkvloer

Werkdruk verlagen